一个口里面一个女 全文免费阅读 第41本 E道阅读网,乡村爱情故事 下载全文免费阅读 乡村爱情故事 下载 E道阅 ,岛国在线网友自拍 玄幻魔法类文学作品 E道阅读网

发布日期:2021年11月30日

IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

ÜDVÖZLI ÖNT A CASTROL

It's more than just oil. It's liquid engineering. A Castrol minden sofőr, motoros és iparág számára rendelkezik a megfelelő olajjal, folyadékkal és kenőanyaggal.

A folyadéktudomány otthona

A Castrol minden sofőr, motorkerékpáros és iparág szükségleteit kész kielégíteni. Ezt pedig a folyadéktudomány segítségével tesszük. Ami azt jelenti, hogy olyan nagy teljesítményű olajokat, kenőanyagokat, folyadékokat és kenőzsírokat hozunk létre, amelyek minden alkalmazás számára megfelelőek.

 

Tudjuk, hogy világunkban mindennek zökkenőmentesen kell működnie, éppen ezért nem csak autójának, illetve motorkerékpárjának minden alkatrésze, de a plázában megtalálható mozgólépcső, az irodájában lévő felvonó, sőt még a hűtőszekrényét előállító gyártósor számára is biztosítunk kenőanyagot.

 

A világ bányáiban és kőfejtőiben, luxushajóin és repülőgépein, de még a szélerőfarmokon és a gabonamezőkön is ott vagyunk. Akármire van is szüksége, velünk nem kell aggódnia!

Legfrissebb hírek

* API SN kopási határértékkel tesztelve Sequence IVA tesztben, valamint ACEA kopási határértékkel OM646LA tesztben.
** Átlagosan, a legközelebbi egész számra kerekítve. Azonos minőségű, ám nem Fluid TITANIUM technológiával készült olajjal összehasonlítva. A teszteknek a 2017-es forgalmunk 75%-át képviselő termékeinket vetettük alá.